Vapaa-aika

Kesätarjous – loma järven rannalla

Vietä loma järven rannalla, liikkuen ja rentoutuen. Meillä olet lähellä luontoa mutta kuitenkin palveluiden äärellä.

Varaa nyt oma kesälomaviikkosi

 

Upeat huvilat ja viihtyisät lomahuoneistot ympäristöineen tarjoavat erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja yhdessä oloon. Tarjoamme aktiivilomailijan unelmapaketin tulevalle kesälle edulliseen hintaan.  Lomalla majoitut joko tyylikkäässä huvilassa tai tilavassa lomahuoneistossa. Lomaviikkosi aikana sinulla on vapaa käyttöoikeus kuntosaliimme. Loppusiivous ja liinavaatteet sisältyy myös aina hintaamme. Lomahuoneiston hinta sisältää myös aamiaisen. Huvilamajoittujat voivat ostaa aamiaisen lisämaksusta.

Kesätarjous huviloihin

Huvila 132: alk. 360 € / yö (min. 4 yötä)
Huvila 190: alk. 544 € / yö (min 4  yötä)

Vuodepaikkoja huvila 132:ssa 9 hengelle ja huvila 190:ssa 12 hengelle. Huvilan hinta sisältää  kuntosalin käytön päivittäin. Loppusiivous ja liinavaatteet pedattuina sisältyy hintaan.

Kesätarjous lomahuoneistoihin

Lomahuoneisto 45: alk. 148 € / yö (min. 4 yötä)
Lomahuoneisto 64: alk. 164 € / yö (min. 4 yötä)

Vuodepaikat max. 4-5 hengelle. Lomahuoneiston hinta sisältää aamiaisen ja kuntosalin käytön päivittäin. Loppusiivous ja liinavaatteet pedattuina sisältyy hintaan.

Tarjousehdot:

  • Majoittuminen 1.6.-31.8.2024 välisenä aikana (pl. juhannus 21.-23.6.).
  • Saapuminen maanantai-perjantai.  Lähtöpäivä maanantai-perjantai tai sunnuntai.
  • Alennus normaalihinnasta 20 % kun majoittumisen kesto on 4-5 vrk.
  • Varaukset vain verkkosivujemme kautta.
  • Maksu varauksen yhteydessä. Säästöhinta – varausta ei voi muuttaa eikä maksua palauteta peruutuksen sattuessa.
lomahuoneisto 45 makuuhuone

Tutustu lomahuoneistoihin

Tilavat lomahuoneistot sopivat perheille, pariskunnille ja pienemmille seurueille. Tilavissa lomahuoneistossa olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Lisää tilaa tuo makuuhuone, avoin parvi tai makuualkovi ja terassi tai parveke. Vuodepaikkoja 4-5 hengelle. Lisävuodemahdollisuus. Myös lemmikkihuoneistoja saatavilla.

 

Eerikkila_huvilakokous_1200x1200-1030x1030

Tutustu huviloihin

Huvila 132 ja Huvila 190

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta takkatulen äärellä. Huvilassa on tilaa myös isommalle seurueelle, sillä vuodepaikkoja on pienemmässä huvilassa (132)  yhdeksän ja isommassa (190) jopa 12.

 

Saaren kansanpuisto Tammela Suujärvi

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Lapsiperheiden suosikkikohteita ovat mm. Sisumetsän seikkailupuisto, Saaren kansanpuiston uimaranta hyppytorneineen, Viihdeuimala Vesihelmi sekä Jokioisten museorautatie.

Tutustumisen arvoinen on myös Forssan kauppatori,  jossa toripäivät tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Viehättävältä Kehräämön alueelta löydät mm. kaupungin tekstiilihistoriasta kertovan Forssan museon,  luontomuseon sekä Kuosikeskuksen.

Padel Eerikkilä 1

Lomanvietto Eerikkilässä

Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä. Voit kokeilla kaikkea aina melonnasta fatbikeen ja patikoinnista suppailuun. Luontokohteemme tarjoavat liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille.

Aktiiviliikkujat löytävät paikkansa tasokkaalta kuntosalilta sekä tenniksen ja padelin parista.

Aluepassilla saat vuokravälineet ja liikuntatilat käyttöösi kiinteään hintaan. Lue lisää aluepassista.

Ruoka Eerikkilä

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Buffet-kattauksiemme lisäksi Bar & Cafe 49 tarjoaa paikan seurusteluun ja illanistumiseen hyvän ruoan ja juoman parissa.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta