Maksuton seminaari World Floorball Summit 10.9. – Tutustu ohjelmaan

26.08.2022

 

Koko salibandy-yhteisölle avoin ja maksuton seminaari World Floorball Summit järjestetään 10.9. Eerikkilässä osana salibandyn Superlauantaita. Tutustu tarkemmin seminaarin ohjelmaan ja puhujiin ja ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai osallistu etänä verkossa!

World Floorball Summit (WFS) kokoaa jälleen yhteen kansainvälisen salibandy-yhteisön, kun tapahtuma järjestetään syyskuussa Eerikkilässä. Viime vuonna vain verkkotapahtumana toteutettu tapahtuma sulautuu nyt osaksi Eerikkilä Super Cupin otteluita ja pureutuu muun muassa pelianalyysin osa-alueisiin ja pelin kehittämiseen tiedolla johtamisen avulla. Englanninkielisen seminaarin teemana on Knowledge-based coaching and game analysis behind the development of floorball.

Seminaarissa puhuvat mm. Suomen salibandyliiton puheenjohtaja Kaarina Vuori, Kansainvälisen salibandyliiton pääsihteeri John Liljelund, Tampereen yliopiston tutkijatohtori ja pelianalyysin toteuttanut Miikka Palvalin, Varalan urheiluopiston testausaseman johtaja Marko Haverinen sekä Sport Singaporen valmennuksen kehityksen vanhempi johtaja Louise Khng. Seminaariin kuuluu myös Eerikkilä Super Cupin ottelut, joita salibandyn huippuammattilaiset analysoivat ja kommentoivat. Mukana otteluiden aikana ovat Tshekin naisten maajoukkueen päävalmentaja Kati Eteläpää, Suomen U19 maajoukkueen päävalmentaja Jarmo Härmä sekä TPS:n naisten liigajoukkueen valmentaja Tapio Hämeen-Anttila. Tutustu tarkemmin puhujiin.

Eerikkilä järjestää tapahtuman yhdessä kansainvälisen salibandyliiton sekä Suomen salibandyliiton kanssa.

World Floorball Summit, salibandyn miesten ja naisten Super Cup sekä TUPLA+ katusählyfinaaliturnaus järjestetään salibandyn superlauantaina 10.9. Eerikkilässä. Tapahtuman seminaariosuus on avoin ja ilmainen koko salibandy-yhteisölle ja se järjestetään kello 12.00-20.30 (sisältäen myös Eerikkilä Super Cup -ottelut). Halutessasi voit osallistua tapahtumaan myös etänä. Yleisö voi tulla vapaasti seuraamaan katusählyturnausta ja ostaa lippuja Eerikkilä Super Cupin otteluihinTiketin kautta (lippuja myös ovelta). Super Cup ottelut pelataan Eerikkilä-hallissa.

Ilmoittaudu mukaan World Floorball Summitiin täällä. Tutustu myös tarkemmin päivän ohjelmaan ja puhujiin. Katso myös vuoden 2021 World Floorball Summitin tallenteet.

 

Knowledge-based coaching and game analysis behind the development of floorball

Seminaarin ohjelma

12.00 – 12.10 Managing Director Eerikkilä Sport & Outdoor Resort Petri Jakonen: Opening of the event & What is Eerikkilä Super Cup & World Floorball Summit

12.10 – 12.35 Kaarina Vuori & John Liljelund: Knowledge-based coaching in floorball now and in the future

12.35 – 13.10 Marko Haverinen: Physical game analysis in floorball

13.10 – 13.45 Miikka Palvalin: Elements in floorball game analysis

13.45 – 14.20 Louise Khng: Coaching Approaches for Player Development

14.20 – 14.40 Break

14.40- 15.00 Preparing for the women’s final with experts

15.00 – 17.00 Women’s final match (TPS, Turku – PSS, Porvoo)

*short game analyses by experts during breaks

17.00 – 17.20 Final analysis of Women’s final match with experts

17.20 – 17.40 Break

17.40 – 18.00 Preparing for the Men’s final with experts

18.00 – 20.00 Men’s Final match (Classic, Tampere – SPV, Seinäjoki)

*short game analyses by experts during breaks

20.00 – 20.30 Final analysis of the game with experts and end of the seminar

We reserve the right to change or modify the program.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus