Koulutus ja valmennus

Salibandyn kehityspäivät

Salibandyn kehityspäivät toukokuussa Eerikkilässä – ilmoittautuminen auki

Suomalaisen salibandyn kehityspäivät ”Yhdessä kohti maailman parasta salibandya” järjestetään 18.–19.5.2024 Eerikkilässä.

Tapahtuman avulla halutaan vahvistaa seurojen, Salibandyliiton ja Eerikkilän yhteistä tekemistä ja suuntaa kohti elinvoimaisia seuroja ja maailman parasta salibandymaata.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Salibandyliitto ja Eerikkilä ja se on suunnattu seurojen toiminnanjohtajille, urheilujohtajille, valmennuspäälliköille sekä luottamusjohdolle.

Kehityspäivillä hyödynnetään Salibandyliiton ja yhteistyöseurojen toteuttamaa MAAJOUKKUETIE-toiminnan kehitysprosessia, jossa toiminnalle on määritelty visio ja missio sekä konkreettisia keinoja, joiden avulla korkeille asetettuihin tavoitteisiin pyritään pääsemään.

Ohjelmassa alustuksia, workshopeja ja illallistilaisuus

Lauantaina ohjelman teemana on pelaajamäärien kasvattaminen ja pelaajakehitystä tukevat kilpailujärjestelmät. Seurojen elinvoimaisuuteen ja lajin pitovoimaan sekä laadukkaaseen seura- ja valmennustoimintaan pureudutaan lajista kerätyn datan ja aineiston kautta. Lauantaina ohjelma jatkuu yhteiseen illallistilaisuuteen asti. Sunnuntaina pureudutaan tiedolla johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan tästä (ohjelma tulossa).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kehityspäiville ja osallistujamaksun maksaminen tapahtuu verkkokauppamme kautta:

  • 150 € per osallistuja (sisältäen majoituksen*, kehityspäivien ohjelman la-su, ateriat sekä lauantain illallisen),
  • 100 € päiväosallistuminen joko lauantai tai sunnuntai
  • 193 € per osallistuja (sisältäen majoituksen*, kehityspäivien ohjelman la-su, ateriat sekä lauantain illallisen) sekä pe-la välisen yön majoituksen* ja iltapalan perjantai-iltana.

*majoitus jaetussa 4-hengen lomahuoneistossa

Seuran ollessa maksajana seuran toimihenkilö voi ilmoittaa ja maksaa osallistujat suoraan verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta ei ole mahdollista saada laskua.

Ilmoittautuminen  on avoinna 10.5. saakka.

Ota yhteyttä:

Miikka Lamu

Kehityspäällikkö

Salibandypalvelut

Markus Sissala

Yhteyspäällikkö

Salibandyliiton yhteyshenkilö, Salibandyseurat, rugby ja leirikoulut