E.Pod 4. Urheilijan elämä ja elämäntaidot – Kuuntele podcast

01.04.2022

Minkälaisia tärkeitä tekijöitä liittyy urheilijaksi kasvamiseen ja miten aikuiset voisivat tukea niiden kehitystä? Minkälaisia elämäntaitoja lapset ja nuoret parhaimmillaan oppivat urheilusta? Mitä tarkoitetaan urheilijan holistisella identiteetillä ja mitä hyötyä siitä on?

Lapsi voi olla mukana seuratoiminnassa, mutta viettää vapaa-aikansa videopelejä pelatessa sisällä. Toisinaan lapsi taas on tavoitteellinen urheilussa, mutta ei meinaa löytää koulunkäynnistä merkitystä ja motivaatiota. Joskus lapsesta myös huomaa selviä väsymisen merkkejä, jotka vaativat aikuisen huomiota.

Nuoren urheilijan elämästä ja elämäntaidoista sekä niiden tukemisesta keskustelevat tässä jaksossa Eerikkilän psyykkisestä valmennuksesta vastaava Aleksi Tossavainen sekä pääkaupunkiseudun urheiluakatemian Urhean vastaava urheilupsykologi ja Suomen Urheilupsykologisen Yhdistyksen puheenjohtaja Tatja Holm.

Kuuntele edellinen jakso: Miten tuen vanhempana tavoitteellisesti urheilevaa lasta?


E.Pod – Urheilijan polku on podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta.

Autamme yhdessä vieraidemme kanssa urheilevien lasten ja nuorten vanhempia ymmärtämään ja tukemaan lapsia urheilijaksi kasvamisen eri vaiheissa.
E.Pod-facebook-1200x628

Podcast urheilusta ja urheilijaksi kasvamisesta

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia