Vapaa-aika

Kesätarjous – lomaviikko huvilassa ja lomahuoneistossa

Perheloma kansallispuistojen kyljessä, huippulaadukkaassa huvilassa vaikkapa ystäväperheen kanssa?

Upea huvila ympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja yhdessä oloon. Nauti terassilta avautuvista maisemista, kokkaa illallinen ja valitse mieleisesi laji liikkumiseen. Me huolehdimme loppusiivouksesta lomasi päätyttyä. Tarjoamme tänä poikkeuksellisena aikana poikkeukselliset hinnat kesälomasi viettoon.

Varaukset verkkosivultamme tai vastaanotosta. Huvila 190:n varaukset vain  vastaanoton kautta.

Mikäli et löydä vapaata majoitusta toivomallesi ajankohdalle, olethan meihin yhteydessä: 0201 108 200 tai reception@eerikkila.fi

Tarjous on voimassa majoittumisille 1.6.-15.8.välisenä aikana ja se on voimassa vain uusille varauksille. Ei voimassa juhannuksena.

Huomioithan, että noudatamme terveysviranomaisten ohjeistuksia ja avaamme palveluitamme asteittain 1.6. alkaen. Tämän takia kaikki palvelumme eivät välttämättä ole lomasi aikana vielä käytettävissä. Päivitämme ajantasaista tietoa palveluistamme sivuillemme. Kannustamme myös asiakkaitamme noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia koronaan liittyen ja reissaamaan kotimaassa vastuullisesti.

Eerikkila_huvilakokous_1200x1200-1030x1030

Tutustu huviloihin

Huvila 132 ja Huvila 190

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta takkatulen äärellä. Huvilassa on tilaa myös isommalle seurueelle, sillä vuodepaikkoja on pienemmässä huvilassa (132)  yhdeksän ja isommassa (190) jopa 12.

Huvila 132, 7 yötä:  990 €
Huvila 190, 7 yötä: 1 390 € ( ison huvilan varaukset vain vastaanotosta)

Hinta sisältää liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat (aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Perheen hiihtolomaleiri 20.2-22.2

Lomahuoneistot

Myös uudet lomahuoneistomme ovat varattavissa edullisella viikkohinnalla. Modernit lomahuoneistot sopivat perheille, pariskunnille ja pienemmille seurueille. Tilavissa lomahuoneistossa olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Lisää tilaa tuo makuuhuone, avoin parvi tai makuualkovi ja terassi tai parveke. Vuodepaikkoja jopa 5  hengelle.

Huoneisto, 7 yötä, alk 750 €

Hinta sisältää liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat ( aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Ruostejärven virkistysalue Tammela

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Eerikkilä-tilat-padel

Lomanvietto Eerikkilässä

Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä. Voit harrastaa ja kokeilla kaikkea melonnasta fatbikeen ja patikoinnista suppailuun. Lisää hyvinvointiasi juuri sopivalla määrällä hikipisaroita. Luontokohteemme tarjoavat liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille.

Huomioithan, että avaamme palveluitamme rajoitetusti 1.6. alkaen. Ajankohtaista tietoa avoinna olevista palveluista löydät tästä.

Yritykset-Ravintolat-Pikkumoduulikuva-Eerikkilä

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Cafe49 tarjoaa paikan seurusteluun ja illanistumiseen hyvän ruoan ja juoman parissa.

Huomioithan, että avaamme palveluitamme rajoitetusti 1.6. alkaen. Ajankohtaista tietoa avoinna olevista palveluista löydät tästä.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta