Vapaa-aika

Kesätarjous – lomaviikko huvilassa ja lomahuoneistossa

Perheloma kansallispuistojen kyljessä, huippulaadukkaassa huvilassa vaikkapa ystäväperheen kanssa? Tai valoisassa tilavassa huoneistossa pienemmällä porukalla?

Kesälomalla Eerikkilään! Tarjoamme aktiivilomailijan unelmapaketin tulevalle kesälle loistavaan tarjoushintaan. Pakettimme sisältää seitsemän yön majoituksen korkeatasoisissa huoneistoissamme, monipuoliset aamiaiset koko porukalle sekä kuntosalin käytön vapaasti, ilman erillismaksua. 7.5. mennessä huoneistovarauksen tehneille tarjoamme vuoron rantasaunalle veloituksetta.

Kesän huvilaviikot ennakkotarjouksena nyt -30%! Upea huvila ympäristöineen tarjoaa erinomaiset puitteet rentoutumiseen ja yhdessä oloon. Ihaile terassilta avautuvaa maisemaa, nauti ravintolamme antimista ja valitse mieleisesi laji liikkumiseen. Me huolehdimme loppusiivouksesta lomasi päätyttyä. Tarjoamme kesän lomaviikot nyt edullisesti ennakkovaraajan hintaan.

Lomahuoneistojen kesän hinnat

Lomahuoneisto 45: 7 yötä, alk 896 €
Lomahuoneisto 64: 7 yötä alk. 1008 €

Lomahuoneiston hinta sisältää aamiaisen ja kuntosalin käytön päivittäin.

  • Ei ennakkomaksua
  • Maksuton peruutus 30 vrk ennen saapumispäivää saakka
  • Voit itse valita saapumispäivän. Voimassa majoittumisiin 27.5.-3.9.

Tarjous: Ison tapahtuman siirtymisen vuoksi vapautunut huoneistoja ajankohtiin 15.-18.7. ja 22.-25.8. Näihin ajankohtiin tarjoamme 3 yön majoitukseen valinnaisen välinevuokran yhdeksi tunniksi ( esim. kanootti, fatbiket, SUP tai Padel) veloituksetta koko seurueelle. Muista mainita varauksen yhteydessä ”HEINÄBREAK”.

Varaukset verkkosivultamme tai vastaanotosta. Mikäli et löydä vapaata majoitusta toivomallesi ajankohdalle, olethan meihin yhteydessä: 0201 108 200 tai reception@eerikkila.fi

Huviloiden kesän ennakkovaraajan hinnat

Huvila 132: 1015 € / 7 yötä
Huvila 190: 1365 € / 7 yötä

  • Early-bird hinta on voimassa 7.5. mennessä tehdyille uusille varauksille
  • Majoittuminen 27.5.-3.9. välisenä aikana (pl. juhannus 24.-27.6.).
  • Majoitukset kesto 4-7 yötä saatavuuden mukaisesti. Hinta on sama 4-7 yön yöpymiselle. Vaihtopäivät joko maanantai, torstai tai perjantai.
  • Varausmaksu 250 €, jota ei palauteta. Loppulasku 30 vrk ennen, jonka jälkeen ei peruutusmahdollisuutta.

Varaukset verkkosivultamme tai vastaanotosta. Huvila 190:n varaukset vain  vastaanoton kautta.

Mikäli et löydä vapaata majoitusta toivomallesi ajankohdalle, olethan meihin yhteydessä: 0201 108 200 tai reception@eerikkila.fi

Äkkilähtöhinnat huviloihin

Seuraavat ajankohdat äkkilähtöhinnoin (-30%).

Huvila 132

13.-24.6. (min 4. yötä)
15.-18.7. (min 3 yötä)

Varaukset vain verkkosivujemme kautta. Hinta vain uusille varauksille.

Majoitus_Huoneisto-Eerikkilä_moduulikuva

Tutustu lomahuoneistoihin

Uudet lomahuoneistomme ovat varattavissa edullisella viikkohinnalla. Modernit lomahuoneistot sopivat perheille, pariskunnille ja pienemmille seurueille. Tilavissa lomahuoneistossa olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avaran kokonaisuuden. Lisää tilaa tuo makuuhuone, avoin parvi tai makuualkovi ja terassi tai parveke. Vuodepaikkoja 4-5  hengelle. Lisävuodemahdollisuus. Myös lemmikkkihuoneistoja saatavilla.

Lomahuoneisto 45, 7 yötä, alk 896 €
Lomahuoneisto 64, 7 yötä alk. 1008 €

Hinta sisältää kuntosalin käytön, aamiaisen, liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat (lounas, päivällinen), aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Ennakkovaraajan etu: Kun varaat lomahuoneiston viikoksi 7.5. mennessä, saat tunnin perhesaunavuoron veloituksetta.

Lomahuoneistoissa ei ole ennakkomaksua. Voit perua maksutta aina 30 vrk ennen saapumispäivää asti.

 

Huvila_olohuone_1920x1080-1030x579

Tutustu huviloihin

Huvila 132 ja Huvila 190

Huvilat ovat tiloiltaan moderneja, avaria ja tasokkaasti sisustettuja. Keittiö- ja oleskelutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden ja katosta lattiaan ulottuvasta ikkunasta avautuu luonnonkaunis metsä- ja järvimaisema. Suurella terassilla voit nauttia maisemasta takkatulen äärellä. Huvilassa on tilaa myös isommalle seurueelle, sillä vuodepaikkoja on pienemmässä huvilassa (132)  yhdeksän ja isommassa (190) jopa 12.

Huvila 132, 7 yötä:  1015 €
Huvila 190, 7 yötä: 1365 € (ison huvilan varaukset vain vastaanotosta)

Hinta sisältää kuntosalin käytön, liinavaatteet pedattuina, pyyheliinat ja loppusiivouksen. Lisäpalvelut, kuten ateriat (aamiainen, lounas, päivällinen) aktiviteetit ja aluepassi varattavissa vastaanotosta edulliseen hintaan.

Ruostejärven virkistysalue Tammela

Tutustumiskohteita lähiympäristössä

Eerikkilän välittömästä läheisyydestä löydät useita upeita kohteita, jotka tarjoavat kävijälleen hienoja luontoelämyksiä. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven kansallispuisto, Torronsuon kansallispuisto ja Melkuttimien alue mahdollistavat ikimuistoiset luontoretket.

Eerikkilä-tilat-padel

Lomanvietto Eerikkilässä

Meillä voit liikkua ja harrastaa juuri oman tason ja mielihalun mukaan, haitpa lomaltasi liikuntaa ja urheilullisuutta tai leppoisampaa vapaa-ajan viettoa. Eerikkilässä luonto on vahvasti läsnä. Voit harrastaa ja kokeilla kaikkea melonnasta fatbikeen ja patikoinnista suppailuun. Lisää hyvinvointiasi juuri sopivalla määrällä hikipisaroita. Luontokohteemme tarjoavat liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille.

Yritykset-Ravintolat-Pikkumoduulikuva-Eerikkilä

Syö hyvin

Ruoan laatu on meille sydämen asia, koska ravinto on niin tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä voit olla varma, että saat monipuolista, terveellistä ja herkullista ruokaa. Cafe49 tarjoaa paikan seurusteluun ja illanistumiseen hyvän ruoan ja juoman parissa.

Eerikkilä on lähellä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370Eerikkilä (Tammela)

100 km Turusta 100 km Helsingistä 240 km Jyväskylästä 320 km Vaasasta 120 km Tampereelta