World Floorball Summit kokoaa yhteen kansainvälisen salibandy-yhteisön

24.09.2021


Ensimmäinen World Floorball Summit – Success Factors in International Floorball järjestetään verkkotapahtumana 20. marraskuuta. Tapahtuma tarjoaa uusinta tietoa lajista ja valmennuksesta.

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort järjestää yhteistyössä Kansainvälisen Salibandyliiton IFF:n kanssa ensimmäisen World Floorball Summit -tapahtuman marraskuussa. Sen tavoitteena on luoda kansainväliselle lajiyhteisölle ympäristö, jossa keskustellaan salibandyn kehityksestä sekä valmennuksen ajankohtaisista suuntauksista. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna verkossa, mutta jatkossa se on tarkoitus järjestää vuosittain Eerikkilässä.

”Suomi on salibandyssä yksi ehdottomasti johtavia maita ja meillä on hyvin edistykselliset pelaajakehityksen ja osaamisen kehittämisen järjestelmät. Tältä pohjalta on luontevaa tavoitella roolia myös lajin kansainvälisessä kehittämisessä”, sanoo Eerikkilän tutkimus- ja kehitysjohtaja Mikko Pohjola.

Ensimmäisessä World Floorball Summit -tapahtumassa puhuvat muun muassa Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky, Sveitsin miesten maajoukkueen päävalmentaja David Jansson, liikunta- ja urheilutaitojen oppimisen, opettamisen ja valmentamisen huippuasiantuntija Sami Kalaja, suomalaisen huippusalibandyn pelianalytiikkaa kehittävä ja tutkiva Miikka Palvalin sekä pelaajakehityksen taustalla olevasta kokonaisvaltaisesta ihmis- ja oppimiskäsityksestä puhuva Eerikkilän tutkimus- ja kehitysjohtaja Mikko Pohjola. Myös kaupallinen menestyminen on tärkeä osa kasvavan lajin kehittämistä. Tapahtumassa kuullaan Angry Birds -peleistäkin tunnetun salibandyvaikuttajan Peter Vesterbackan puheenvuoro salibandyn kaupallisen menestyksen mahdollisuuksista.

Tavoitteena pelin ja lajin kehittyminen

Salibandyliiton pelaajapolkua on toteutettu vuodesta 2015 alkaen Eerikkilän E.Way -filosofiaan pohjautuen. Yhteistyön tavoitteena on ollut luoda tiedolla johtamiseen perustuva maailman paras valmennusjärjestelmä, jossa pelaajapolku ja valmennusosaamisen kehittäminen ovat keskeiset elementit.

”Systemaattisen kehittymisen seurannan ja analytiikan työkaluilla voimme tarjota huipputason osaamistamme myös kansainväliselle salibandy-yhteisölle. Eerikkilässä tärkein tehtävämme on luoda olosuhteet ja prosessit pelaajien, valmentajien ja seurojen kehittymiselle. Näin tuemme pelin ja lajin kehittymistä”, Eerikkilän ja Salibandyliiton kehityspäällikkö Miikka Lamu summaa.

World Floorball Summit on avoin ja maksuton tapahtuma koko salibandy-yhteisölle. Voit tutustua ohjelmaan ja ilmoittautua mukaan tapahtumaan täältä.

World Floorball Summit – Success Factors in International Floorball 20.11.2021

Lisätietoja:
Tutkimus- ja kehitysjohtaja Mikko Pohjola p. 040 736 4234
Kehityspäällikkö Miikka Lamu p. 0400 529 026

World floorball summit banneri – 1000x500

Success Factors in International Floorball

November 20, 2021

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin.
Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin.
Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen