Juuso Kevari valmentaja-kouluttajaksi jalkapallopalveluihin

24.08.2022

Kevari on Eerikkilän ja Palloliiton yhteispalkkaus, joka tulee työskentelemään muun muassa Huuhkaja- ja Helmaripolun tapahtumissa sekä vastaamaan Eerikkilässä jalkapallon yläkoululeirityksen valmentamisesta.

Juuso Kevari aloittaa Eerikkilän jalkapallopalveluiden valmentajana ja kouluttajana syyskuun alussa. Kevarin rekrytoinnissa on kyse yhteispalkkauksesta Palloliiton kanssa. Työsopimus on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti.

Kevari tulee vastaamaan jalkapallon yläkoululeirityksen valmentamisesta Eerikkilässä sekä työskentelemään osana Huuhkaja- ja Helmaripolun tiimiä sekä mahdollisuuksien mukaan osallistumaan myös muihin jalkapallotapahtumiin Eerikkilässä.

Juuso Kevari on vaasalaislähtöinen entinen Veikkausliiga-pelaaja, joka on työskennellyt lopettamisensa jälkeen vuodesta 2017 alkaen Espoon Palloseuran valmentajana. Valmennus- ja testausoppia Jyväskylän yliopistossa lukenut Kevari valmistui keväällä liikuntatieteiden maisteriksi ja on työskennellyt aiemmin myös Palloliitossa työharjoittelussa.

”Sain tutustua Huuhkaja- ja Helmaripolkuun ja sen ydintiimiin jo harjoitteluni aikana ja sitä myötä lajin kehitystyö alkoi kiinnostaa enemmän ja enemmän. Pääsen mukaan todella ammattitaitoiseen tiimiin, jossa työnteon kulttuuri on korkealla. On hienoa päästä nyt itse mukaan vaikuttamaan myös toiselta puolelta pöytää, sillä aiemmin olen aina työskennellyt vain seurapuolella”, Kevari sanoo.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus