Rekry: Baaritarjoilija

23.02.2024

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Etsimme sinua baaritaitoinen tarjoilija! Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä toteuttamaan itseäsi, sekä tuomaan esille ideoitasi. Ravintolamme yhteydessä toimiva Cafe 49 hakee nyt uutta osaajaa luomaan ikimuistoisia asiakaskokemuksia. Cafe 49 on majoittuvien vieraidemme olohuone. Ravintolaan voi tulla nauttimaan vaikka lasilliset, haukkaamaan pientä purtavaa snäck-listalta tai muuten vain viettämään iltaa. Lisäksi tiloissa järjestetään erilaisia yksityistilaisuuksia. Tilojen yhteydessä on myös muutama kokoustila sekä saunat. Näissä tiloissa tarjoilemme myös ennakkoon tilattuja menuja ja illallisia.

Työssäsi olet osa jatkuvasti kasvavaa ravintolatiimiämme ja mahdollisuuksien mukaan osallistut myös ravintolan muihin työtehtäviin. Pääset mukaan kehittämään palvelujamme sekä vastaamaan ravintolan juomatuotteista yhdessä ravintolan esihenkilöiden kanssa.

Olet iloinen, positiivinen, asiakaspalvelualtis ja touhukas persoona. Iltaisin olet parhaimmillasi ja asiakkaamme ja heidän palveleminen on sinulle sydämen asia.

Odotamme sinulta:

 • Sekä tarjoilu- että baariosaamista
 • Valmiutta itsenäiseen työhön
 • Innokkuutta kehittymään ja kehittämään
 • Hygieniapassia
 • Anniskelupassia
 • Suomen- ja englanninkielentaitoa
 • Tuntemus viineistä ja ravintola-alan trendeistä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme
 • Mielenkiintoisen haasteen ainutlaatuisessa ympäristössä ja positiivisessa ilmapiirissä työyhteisössä, jossa tavoitteenamme on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoiden parhaaksi
 • Tuen työssäsi onnistumiseksi
 •  Monipuoliset henkilöstöedut (mm. ateriaetu, liikunta- ja hyvinvointietu, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu, laajat työterveyspalvelut)
 • Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Työsi on itsenäistä ja työaikasi sijoittuu pääasiassa ilta-aikaan.

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löytyessä
Työsuhde: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Hakuaika: 17.3. asti. Rekrytointi voidaan tehdä kuitenkin heti sopivan henkilön löytyessä.
Lisätiedot: Ravintolatoimen päällikkö Yvonne Sahlström p. 020 110 8272 ja yvonne.sahlstrom@eerikkila.fi

 

Baaritarjoilijaksi Eerikkilään

Jalkapalloleiri Eerikkilä 2

Eerikkilä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin. Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2023 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus