Rekry: Haemme kokkia Eerikkilän ravintolapalveluihin

28.08.2023

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Ravintolatoimintomme palvelevat niin urheilu-, vapaa-ajan kuin yritysasiakkaitamme ympäri vuoden. Tarjoamme päivittäin noutopöydästä laadukasta lähiruokaa sekä valmistamme maistuvat tarjottavat niin perhejuhliin kuin yritysillallisille. Valmistamme ruoan itse paikan päällä käyttämällä runsaasti lähituottajien tuotteita ja laadukkaita raaka-aineita.
Haemme nyt 25 hengen tiimiimme kokkia vahvistamaan tiimiämme.

Tehtävänkuva ja osaamisvaatimukset

  • Osallistut lämpimän ja kylmän keittiön kaikkiin kokin työtehtäviin: linjastoruokien valmistuksesta á la carteen, kokousruokailuiden ja juhlatilaisuuksien toteuttamiseen.
  • Sinulla on taitoa työskennellä sekä ryhmässä että itsenäisesti.
  • Odotamme sinulta kokemusta, asiakaspalveluvalmiutta sekä intoa valmistaa ruokaa asiakkaille erilaisissa tilaisuuksissa ja ympäristöissä. Kokin tehtävässä kohtaat läheltä myös asiakkaitamme, isoissa ja pienissä tilaisuuksissa.
  • Tiimityötaidot ja oma-aloitteisuus sekä halu kehittää työtä ovat onnistumisen elementtejä.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme
  • Tehtävän ainutlaatuisessa ympäristössä ja positiivisessa ilmapiirissä työyhteisössä, jossa tavoitteenamme on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoiden parhaaksi
  • Tuen työssäsi onnistumiseksi
  • Monipuoliset henkilöstöedut (mm. ateriaetu, liikunta- ja hyvinvointietu, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu, laajat työterveyspalvelut)
  • Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja kokin työt ajoittuvat eri vuorokaudenaikoihin, myös juhlapyhiin ja viikonloppuihin sekä lomasesonkeihin.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva.
Palkkaus: Sopimuksen mukaan kokemuksesi ja osaamisesi perusteella
Hakuaika: jatkettu 1.10.2023 saakka.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja rekrytoimme sopivan henkilön heti kun mahdollista.

Tiedustelut

 

Placeholder Picture

Yvonne Sahlström

Ravintolatoimenpäällikkö

p. 020 1108 272, p. 044 0922 224

Rekry: Haemme kokkia Eerikkilän ravintolapalveluihin

Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin. Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa. 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Ravintolamme palvelut uudistuvat 3.4. alkaen

28.03.2024 | Uutinen, Yleinen