Rekry: Laitosmies olosuhdepalveluiden tiimiin

12.08.2022

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria. 

 

Eerikkilän kasvaessa ja kehittyessä sekä asiakas- ja henkilöstökokemuksen vahvistamiseksi haemme monipuoliseen ja ammattitaitoiseen olosuhdetiimimme laitosmiestä. 

Olet omalla panoksellasi luomassa erilaisten asiakasryhmiemme positiivista asiakaskokemusta. Työssäsi osana olosuhdetiimiä osallistut monipuolisesti Eerikkilän alueen kiinteistöjen, piha-alueen ja liikuntapaikkojen huolto- ja kunnostustöihin sekä toimit asiakaspalvelutehtävissä sekä vieraillemme että henkilökunnallemme.    

Laitosmiehen työhön kuuluu päivätyön lisäksi ilta- ja viikonlopputyötä sekä vaihtelevasti yöpäivystystä. Eerikkilä on avoinna vuoden jokaisena päivänä. 

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että  

 • Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito halu auttaa asiakkaitamme. 
 • Olet oma-aloitteinen ja valmis tarttumaan erilaisiin työtehtäviin niin kiinteistöhuollon, piha-alueiden kuin liikuntapaikkojen parissa.
 • Sinulla on vähintään kohtuulliset ICT-taidot sekä ajokortti.
 • Asenteesi on positiivinen ja innostunut 

 

Lisäksi katsomme eduksesi  

 • Sähköasennusalan koulutuksen ja kokemuksen  ja/tai halun oppia sähköalasta
 • Kiinnostuksesi liikuntaan, urheiluun ja liikuntapaikkoihin  

Meitä kiinnostaa myös se, mitä kokonaan uutta osaamista voisit meille tuoda! 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Palkkaus Yksityisen opetusalan TES.

Tarjoamme sinulle työssä onnistumisen tueksi 

 • Mielenkiintoisen ja vakaan työsuhteen kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme 
 • Mukavan työyhteisön, jonka tavoitteena on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoidensa parhaaksi, asenteenaan ”Sinua varten”. 
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi yhdessä sovituin askelin 
 • Poikkeuksellisen työympäristön luonnon keskellä 
 • Monipuoliset työsuhde-edut (mm ateriaetu, liikunta- ja hyvinvointietu, Eerikkilän liikuntapaikat, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu) 

Jostunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 22.8. osoitteeseen hakemukset@eerikkila.fi  

Laitathan sähköpostin otsikoksi Laitosmies. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Kimmo Teittinen, p. 040 5388 006 

 

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin. 

Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. 

Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. 

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa. Lue lisää sivuiltamme ja seuraa somekanaviamme: Facebook,Instagram,LinkedIn ja Twitter. 

 

 

 

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Rekry: Haemme tapahtumatyöntekijöitä jalkapallo-, futsal- ja salibandytapahtumiin

03.06.2024 | Työpaikat, Uutinen, Yleinen