Rekry: Haemme tarjoilijaa Eerikkilän ravintolapalveluihin

28.08.2023

Eerikkilä on olemassa, jotta ihmiset ja yhteisöt voisivat hyvin ja menestyisivät. Tuotamme faktoihin perustuvia oivalluksia, jotka mahdollistavat ihmisten osaamisen, hyvinvoinnin ja menestyksen kasvun. Tärkein pääomamme, E.Way -filosofia, määrittelee Eerikkilän ja eerikkiläläisten tavan toimia. Vastuullisuus ja vaikuttavuus ovat vahvasti osa Eerikkilän kulttuuria.

Ravintolatoimintomme palvelevat niin urheilu-, vapaa-ajan kuin yritysasiakkaitamme ympäri vuoden. Tarjoamme päivittäin noutopöydästä laadukasta lähiruokaa sekä valmistamme maistuvat tarjottavat niin perhejuhliin kuin yritysillallisille. Haemme nyt 25 hengen tiimiimme tarjoilijaa.

 

Tehtävänkuva ja osaamisvaatimukset

· Tarjoilijan tehtävä Eerikkilässä on monipuolinen: tarjoamme linjastoruokailua urheilijoille, kokous- ja á la carte -tarjoilua sekä yritys- ja juhlatilaisuuksia. Tarjoilijana osallistut myös muuhun ravintolan toimintaan osana ravintolatiimiämme.

· Odotamme sinulta kokemusta lautastarjoilusta ja juhlatilaisuuksista sekä taitoa hallinnoida useaa asiaa samanaikaisesti. Asiakaskokemuksemme pohjautuu laatuun, osaamiseen sekä iloiseen ja reippaaseen henkilökuntaamme.

· Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä ja tarjoilijan työt ajoittuvat eri vuorokaudenaikoihin, myös juhlapyhiin ja viikonloppuihin sekä lomasesonkeihin.

Tarjoamme

· Mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kehittyvässä ja kasvavassa työyhteisössä, jossa hyvinvoinnin edistäminen on yhteinen intohimomme

· Tehtävän ainutlaatuisessa ympäristössä ja positiivisessa ilmapiirissä työyhteisössä, jossa tavoitteenamme on toimia ratkaisukeskeisesti ja aidosti asiakkaiden ja kollegoiden parhaaksi

· Tuen työssäsi onnistumiseksi

· Monipuoliset henkilöstöedut (mm. ateriaetu, liikunta- ja hyvinvointietu, majoitusetu, kuntotestaukset, vaate-etu, laajat työterveyspalvelut)

· Eerikkilä on myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

 

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva.
Palkkaus: TES:in (MaRa) mukaisesti
Hakuaika: jatkettu 1.10.2023 saakka.

Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja rekrytoimme sopivan henkilön heti kun mahdollista.

Tiedustelut

 

Placeholder Picture

Yvonne Sahlström

Ravintolatoimenpäällikkö

Tarjoilijaksi ravintolapalveluihimme

Eerikkilä ilmakuva_1200x628

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort on jalkapallon ja salibandyn sekä kaikkien omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden ihmisten kohtaamispaikka. Tarjoamme korkeatasoiset palvelut niin urheiluun, opiskeluun, yritystapahtumiin kuin luonto- ja liikuntaelämyksiin. Eerikkilä toimii rohkeasti ja vastuullisesti hyvinvoinnin puolesta. Yleishyödyllisenä säätiönä Eerikkilän kaikki tuotot ohjataan takaisin suomalaisen urheilun hyväksi. Kehitämme vuosittain yli 25 000 lapsen ja nuoren hyvinvointia seuratoiminnan kautta sekä autamme yli 40 000 henkilöä voimaan paremmin. Eerikkilälle myönnettiin vuonna 2021 Green Key – sekä Sustainable Travel Finland -merkit osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelassa, kahden kansallispuiston kainalossa.

Aiheeseen liittyviä kirjoituksia

Eerikkilälle sekä Green Key että Sustainable Travel Finland jatkosertifikaatit

04.07.2024 | Uutinen, Vastuullisuus